Mediation scheiden

De vakantie heeft niet geholpen, jullie gaan scheiden.

Je had zo de hoop dat de vakantie jullie relatie goed zou doen. Weg van alles, geen werk, geen stress, geen clubjes en sporten, geen ochtendstress voor school… even helemaal niets. Wel tijd voor elkaar om bij te praten en samen tijd door te brengen, net zoals vroeger. Maar helaas is dat niet gelukt om het weer te hebben zoals vroeger, weer van elkaar te houden zoals eerst en weer voor elkaar te gaan. Het is nu duidelijk: jullie gaan scheiden.

Laatste poging
Veel stellen zien de (zomer)vakantie als laatste poging om hun relatie te redden. Helaas lukt dit voor maar weinig stellen. Als jullie besloten hebben om te gaan scheiden komen er veel zaken op je af. Vragen als; hoe gaat het met de kinderen, hoe gaan we het financieel regelen, hoe verdelen we onze  bezittingen? Het is een periode waarin praktische vragen en emoties zich opstapelen. Juist nu hebben jullie een helpende hand nodig die orde in de chaos kan scheppen zodat jullie inzicht krijgen in de verschillende mogelijkheden. Mediation kan helpen zodat jullie zo snel en zo goed mogelijk (samen) uit deze scheiding komen.

De kinderen
Natuurlijk wil je nooit  scheiden voor de kinderen, het liefst wil je ze dat besparen. Om te zorgen dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt, is het belangrijk om afspraken met elkaar te maken. Deze afspraken worden vastgelegd in de ouderschapsregeling. Wij helpen jullie met het maken van deze afspraken en zorgen ervoor dat jullie aan alle aspecten denken.

Kosten van mediation
De kosten voor mediation bij scheiden worden vaak gelijk verdeeld. Jullie kunnen kiezen voor een alles in 1 pakket of voor begeleiding op basis van een uurtarief.

Wil je weten wat mediation voor jullie kan betekenen? Bel voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Bel naar: 06 – 36 05 94 26
Mail naar: info@praktijkkap.nl