Mediation, Scheidingsmediation, Scheidingsspecialist Ridderkerk

Gaan jullie uit elkaar en wil je het goed regelen voor jezelf en je kind? Of zijn jullie al een tijdje uit elkaar, maar zijn er nieuwe afspraken nodig? Woon je in Ridderkerk?

Samen scheiden Ridderkerk

Je scheiding regelen in Ridderkerk of omgeving? Dat kan op onze locatie in Ridderkerk. Scheiden met succes klinkt gek, maar is de basis voor het maken van je toekomstplannen. Dit kan bij ons in Ridderkerk. Wanneer je samen goede afspraken maakt, conflicten uitpraat, open en eerlijk tegen elkaar bent kan je ervoor zorgen dat je weer kunt bouwen aan een solide basis voor de toekomst.

Onze ruimte in Ridderkerk zorgt voor een neutrale en rustige plek om met elkaar in gesprek te gaan en jullie scheiding goed te regelen. Wij als mediators werken samen met jullie naar een situatie waarin jullie beide verder kunnen als ouders, de kinderen veilig en vertrouwd op kunnen groeien en jijzelf vertrouwen krijgt in een nieuwe start.

Mediation, Scheidingsmediation, Scheidingsspecialist Ridderkerk

Bij ons heb je in Ridderkerk tijdens mediation altijd een vast aanspreekpunt waar je met al je vragen, bijvoorbeeld over de kinderen, het huis of geld, terecht kunt.

Familie mediation

Familie mediation vindt ook plaats in Ridderkerk. We werken vanuit een fijne spreekkamer op neutraal terrein. Hier is ruimte om een familieruzie op te lossen of deel te nemen aan een ouderen mediation in Ridderkerk.

Wij als mediators voeren in Ridderkerk samen de gesprekken, twee horen meer dan een. Ieder vanuit onze eigen kracht.

Ouders mediation Ridderkerk

Ouders mediation vindt ook plaats in Ridderkerk. Uit onderzoek is gebleken dat 65 procent van de exen na hun scheiding nog steeds ruzie heeft. Vooral geldzaken en de opvoeding van de kinderen zorgen dan steeds voor strijd. Er kunnen zich situaties voordoen waardoor er onbegrip en ruzie kan ontstaan. Dit kan zorgen voor slechte communicatie over de kinderen. Kom samen bij ons op onze locatie in Ridderkerk weer in gesprek om elkaar te horen en misschien wel nieuwe afspraken te maken. Wij weten hoe belangrijk het is om te blijven praten over de kinderen, wij begeleiden jullie als mediators hier graag in.

Willen jullie een kosteloos kennismakingsgesprek?

Ook als je vragen heb mag je bellen, mailen, een berichtje via Whatsapp sturen. Doe wat goed voor jou voelt. Alles wat we bespreken blijft vertrouwelijk en gaan wij zorgvuldig mee om.

Ons werkgebied is in de omgeving van Alblasserdam, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam. Bij ons kan je terecht voor Mediation, Scheiding Mediation, Familie mediation & Persoonlijke coaching.