Wie zijn wij

Wij zijn Wouter en Jolanda Kap. Allebei hebben wij een scheiding meegemaakt en weten wat een moeilijke fase dit in je leven is. Onze eigen ervaring op het gebied van mediation en de voorbeelden om ons heen gaven ons de drijfveer onze praktijk samen te starten.

Wij zijn ervaringsdeskundigen

Door de specialisatie-opleiding tot scheidingsspecialist kunnen wij koppels niet alleen begeleiden bij de emotionele aspecten van de scheiding, maar dat ook op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Hierin staat altijd het belang van de kinderen centraal. Wij geloven dat dit totaalpakket ouders ontzorgt gedurende een scheiding. Waardoor er in een hele onrustige periode toch rust ontstaat, zowel voor de ouders als ook voor de kinderen. Vanuit daar kan het proces starten en acceptatie ontstaan voor de verandering van partnerschap naar ouderschap.

Als gecertificeerd mediator, scheidingsspecialist en conflictcoach zijn wij ingeschreven in het internationaal ADR register en het Internationaal Coach register. ADR practitioners en ICR Coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en procedurevereisten. ADR practitioners vallen onder het klacht- en tuchtrecht.